Haapasalo aloitti työnsä

Joni Haapasalo Kannuksesta on aloittanut mekaniikkasuunnittelijana yrityksessämme. Hänen yhteystietonsa löytyvät nettisivujemme yhteystiedot-osiosta.

Rakennamme lisää tuotantotilaa

Yrityksemme laajentaa nykyistä tuotantohallia, koska tarvitsemme lisää tilaa tuotantolinjoillemme. Rakennustyöt aloitetaan keväällä 2021. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi yrityksellemme tuotantohallin laajennukseen kehittämisavustusta enintään 30 % avustuksen piiriin hyväksyttävistä menoista.

Vipuvoimaa EU:lta logo suomeksi

Siipotec haki useita patentteja

Haimme viime vuonna neljä patenttia koneratkaisuihimme. Patenteilla haluamme suojata innovatiiviset keksintömme. Suomessa patentit myöntää Patentti- ja Rekisterihallitus (PRH).

Kankaanpää huoltopäälliköksi

Kalajokinen Harri Kankaanpää on valittu uudeksi huoltopäälliköksemme 15.10.2020 alkaen. Harri on tehnyt pitkän uran mm. tuotanto- ja kehitysteknikkona. Harri vastaa Siipotecin huolto- ja palveluliiketoiminnasta sekä varaosamyynnistä.

Toivotamme Harrin tervetulleeksi työyhteisöömme!

Siipotec hankkii uuden CNC-työstökeskuksen

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Siipotec Oy:lle yrityksen kehittämisavustusta pystykaraisen portaali-CNC-työstökeskuksen hankintaan. Kehittämishankkeeseen osallistuu myös Euroopan aluekehitysrahasto. Konehankintaan myönnetty avustus on enintään 35 prosenttia hyväksyttävistä menoista. Hankinta toteutetaan 29.2.2020 mennessä.

Vipuvoimaa EU:lta logo suomeksi

 

LIGNA-messuilta uusia kontakteja

LIGNA-messut Saksan Hannoverissa onnistuivat upeasti; yrityksemme koneet ja palvelut kiinnostivat kävijöitä ja saimme runsaasti uusia kontakteja. Kiitämme lämpimästi kaikkia messuosastollamme kävijöitä ja yhteistyökumppaneita!

Kuva: Petri Puttonen