Siipotec Trä&Teknik-messuilla Göteborgissa

Yrityksemme on näytteilleasettajana Trä&Teknik-messuilla Ruotsin Göteborgissa 28. – 31.8.2018. Esittelemme messuilla laadukkaita tuotantoautomaatioratkaisujamme.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme: B09:39!

Siipotec toimittaa toisen koneen Ruotsiin

Ruotsalainen asiakkaamme on tilannut yritykseltämme toisen tuotantoautomaatiokoneen. Kone toimitetaan Ruotsiin ensi syksynä. Molemmat toimitukset ovat räätälöityjä CNC-koneita.

Siipotecin vientikauppa laajenee Ruotsiin

Yrityksemme toimittaa ensimmäisen koneensa Ruotsiin. Räätälöity CNC-kone toimitetaan suurelle ruotsalaisyhtiölle ensi kesänä. Yrityksemme on harjoittanut vientitoimintaa useisiin maihin jo vuosien ajan, mutta uuden kaupan myötä avautuvat myös Ruotsin markkinat.

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin

Yrityksemme on muuttanut uusiin toimitiloihin Kalajoen Ketolankujalla. Sekä tuotanto- että toimistotilat ovat nyt saman katon alla. Yrityksemme rakensi tuotantotiloja kahtena peräkkäisenä vuonna. Viime syksynä valmistui uusi koneistamo ja samassa yhteydessä uusittiin konekantaa. Hallin toinen osa ja toimistotilat valmistuivat viikko sitten. Investoinnin kokonaiskustannukset olivat noin miljoona euroa. (Kuva Annika Tiitto)

Siipotec mukana Tampereen alihankintamessuilla

Tervetuloa tapaamaan meitä Alihankinta 2017 -messuille! Tapaat edustajamme yhteistyökumppanimme KUKAn osastolla E219.

Esittelemme osastolla robotisaation mahdollisuuksia puun jatkojalostuksessa. KUKA puolestaan esittelee uusimmat tuotteensa, kuten KR Cybertech -sarjan, joka on kokoluokassaan maailman laajin mallivalikoima teollisuusrobotteja.

Alihankinta 2017 -messut järjestetään 26. – 28.9.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista.

 

Siipotec rakentaa uuden tuotanto-/toimistorakennuksen

Yrityksemme rakentaa uuden tuotanto-/toimistorakennuksen Ketolankujalle Kalajoelle. Rakennustyöt alkoivat kesäkuussa ja rakennus valmistuu lokakuussa 2017. Tällaiselta työmaa näytti viikolla 26.

LIGNA-messut onnistuivat hyvin!

Yrityksemme oli näytteilleasettajana LIGNA-messuilla Saksan Hannoverissa; messut onnistuivat todella hyvin! Siipotecin tuotteet ja palvelut kiinnostivat kävijöitä ja saimme runsaasti uusia kontakteja ja yhteydenottopyyntöjä. Kiitämme lämpimästi kaikkia messuosastollamme kävijöitä ja yhteistyökumppaneita!

Avoin työpaikka: sähköautomaatioasentaja

Haemme sähköautomaatioasentajaa Kalajoelle. Työtehtäviin kuuluvat rakennettavien koneiden ja automaatioratkaisujen sähkö- ja pneumatiikka-asennukset. Korostamme asiakastoimituksissamme viimeisteltyä lopputulosta, joten odotamme sähköautomaatioasentajan koulutuksen ja työkokemuksen lisäksi huolellisuutta ja tarkkuutta. Edellytämme matkustusvalmiutta, koska teemme koneasennuksia asiakkaidemme luona.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja ryhmätyötaitoja. Olet valmis tekemään oman työsi laadukkaasti sekä kehittämään työtäsi työturvallisuutta unohtamatta. Englannin kielen taito on eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja ammattitaitoisen tiimin tuen. Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä tai viimeistään 1.8.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Raimo Siipo, 044 5694 802. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 28.5.2017: virpi.siipo@nullsiipotec.fi