Haemme huoltoasentajaa

Huoltoasentajana vastaat koneiden ja laitteiden huollosta sekä kunnossapidosta ja huollon dokumentoinnista. Osallistut myös uusien koneiden ja tuotantolinjojen asennukseen.

Toivomme, että sinulla on:

 -tehtävään soveltuva tekninen koulutus

-kattava kokemus teollisuuden koneiden huollosta ja korjauksesta

Katsomme eduksi:

 -sähkö- ja automaatio-osaamisen

-työkokemuksen varaosahankinnasta ja -myynnistä

-englannin kielen taidon

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen tehtävän sekä joustavan työajan teollisuusautomaation edelläkävijäyrityksessä. Tukenasi on koko porukkamme innovatiivisesta suunnittelusta ja omasta koneistamosta valmistukseen saakka. Toimit asiakasrajapinnassa, joten odotamme, että olet palveluhenkinen ja pidät teknisistä haasteista.

Edellytämme ajokorttia, matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta työskennellä ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Jos haluat päästä kehittämään toimintaamme ja työskentelemään ammattitaitoisessa tiimissä, lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen viimeistään 15.11.2021 sähköpostitse: virpi.siipo(at)siipotec.fi. Rekrytoinnissa voimme hyödyntää soveltuvuusarviointia.

Voit kysyä lisätietoja huoltoasentajan tehtävistä toimitusjohtaja Raimo Siipolta, 044 5694 802.

Uudet tilat käytössä

Tuotanto- ja toimistotilojemme laajennus valmistui elokuussa, ja käytössämme on nyt 1500 neliötä tilaa. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi yrityksellemme laajennusta varten kehittämisavustusta enintään 30 % avustuksen piiriin hyväksyttävistä menoista.

Haapasalo aloitti työnsä

Joni Haapasalo Kannuksesta on aloittanut mekaniikkasuunnittelijana yrityksessämme. Hänen yhteystietonsa löytyvät nettisivujemme yhteystiedot-osiosta.

Siipotec haki useita patentteja

Haimme viime vuonna neljä patenttia koneratkaisuihimme. Patenteilla haluamme suojata innovatiiviset keksintömme. Suomessa patentit myöntää Patentti- ja Rekisterihallitus (PRH).

Uusi CNC-työstökeskus

Uusi pystykarainen Hartford-työstökeskus on käytössä ja valmiina palvelemaan asiakkaitamme. Koneeseen saatiin avustusta Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta (ELY-keskus), ja kehittämishankkeeseen osallistui myös Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR). Yrityksemme konekortit löytyvät osoitteesta:

https://www.siipotec.fi/tuotteet-ja-palvelut/koneistus/

LIGNA-messuilta uusia kontakteja

LIGNA-messut Saksan Hannoverissa onnistuivat upeasti; yrityksemme koneet ja palvelut kiinnostivat kävijöitä ja saimme runsaasti uusia kontakteja. Kiitämme lämpimästi kaikkia messuosastollamme kävijöitä ja yhteistyökumppaneita!

Kuva: Petri Puttonen

Siipotec Ligna-messuilla Hannoverissa

Yrityksemme on näytteilleasettajana Ligna-messuilla Saksassa 27. – 31.5.2019. Ligna Hannover -messut on vakiinnuttanut asemansa johtavana puuntyöstön messutapahtumana. Yrityksemme esittelee messuilla räätälöityjä tuotantoautomaatioratkaisuja.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme: halli 11, F21!

Siipotec Tekniikka & Talous -lehdessä

Yrityksemme ansiokasta yhteistyötä Kaskipuu Oy.n ja Beckhoffin kanssa esitellään Tekniikka & Talous -lehden tuoreimmassa numerossa. Tero Illin kirjoittamassa jutussa todetaan muun muassa, kuinka Kaskipuulle toteutetun uuden ikkunatuotantolinjan automaatiossa koko linjaohjaus poikkeaa perinteisistä ratkaisuista, ja integraatio, joustavuus ja yhden kappaleen sarjakoko noudattavat Teollisuus 4.0 -filosofiaa.

Yrityksemme on toimittanut Kaskipuun Viitasaaren tehtaalle teknisesti kaikkein vaativimmat työstökeskukset. Ne perustuvat lineaarimoottoriteknologiaan ja siten rakenteesta on saatu yksinkertainen ja luotettava.

Tuotannon automaatioastetta nostamalla Kaskipuu on kyennyt kasvattamaan tehokkuutta ja joustavuutta ja samalla ylläpitämään laatutason, kertoo artikkelissa Viitasaaren tehtaan tekninen johtaja Timo Lehtinen.