Avoimia työpaikkoja

Haemme

MEKANIIKKASUUNNITTELIJAA JA SÄHKÖASENTAJAA

vakinaisiin työsuhteisiin.

Mekaniikkasuunnittelijana pääasiallinen työtehtäväsi on kone- ja laitesuunnittelu SolidWorks-ohjelmistolla. Toimit tiimin jäsenenä teknisissä suunnitteluprojekteissa ja nimekkäiden asiakasyritystemme kehitysprojekteissa.

Sinulta odotetaan tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja 3D-suunnitteluohjelman hallintaa. Olet käytännönläheinen, ratkaisuhakuinen ja sosiaalinen persoona.

Sähköasentajana työtehtäviisi kuuluvat rakennettavien koneiden sähkö- ja pneumatiikka-asennukset sekä huolto. Edellytämme matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta työskennellä ajoittain myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Sinulta odotetaan tehtävään soveltuvaa alan koulutusta ja työkokemusta teollisuuden sähköasennuksista. Arvostamme oma-aloitteisuutta, reipasta otetta työntekoon ja ryhmätyötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn huippuammattilaisten tiimissä ja mahdollisuuden kehittyä tuotantoautomaation edelläkävijäyrityksessä. Saat tiimin täyden tuen, laadukkaat työvälineet ja modernin työympäristön.

Lisätietoja tehtävistä antaa toimitusjohtaja Raimo Siipo, 044 5694 802.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen viimeistään 13.11.2022: virpi.siipo@nullsiipotec.fi

Lumonille uusi saha Espanjaan

Siipotec Oy:n konetoimituksiin sisältyy aina asiakkaitten henkilöstön kouluttaminen. Kuvassa työntekijöitä koulutetaan Lumonin Espanjan tehtaalle kesäkuun alussa toimitetun sahan käyttöön. Perehdyttäminen on tärkeää koneen tehokkaan ja turvallisen käytön varmistamiseksi.

Siipotec Oy jakautuu

Siipotec Oy jakautuu 30.4.2022 kahteen eri yhtiöön, liiketoimintaa harjoittavaan ja kiinteistöjä omistavaan yhtiöön. Molempien yhtiöiden omistus säilyy samana kuin jakautuvassa yhtiössä. Liiketoiminta jatkuu ennallaan ja sitä hoitaa nykyinen, ammattitaitoinen henkilöstö.

Jakautumisen myötä Siipotec Oy:n Y-tunnus vaihtuu. Kaikki Siipotec Oy:n (1025515-4) liiketoimintaa koskevat vastuut, velvollisuudet sekä henkilöstö ja sopimukset siirtyvät Siipotec Oy:lle (3251960-8) täysimääräisinä ja entisillä ehdoilla. Kaikki kiinteistöihin liittyvät vastuut ja velvollisuudet puolestaan siirtyvät Siipo Estate Oy:lle (2244295-0).

Jakautumisen myötä verkkolaskutusosoitteemme muuttuu 1.5.2022 alkaen. Uusi verkkolaskutusosoitteemme kerrotaan nettisivujemme Yhteystiedot-osiossa.

Uudet tilat käytössä

Tuotanto- ja toimistotilojemme laajennus valmistui elokuussa, ja käytössämme on nyt 1500 neliötä tilaa. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi yrityksellemme laajennusta varten kehittämisavustusta enintään 30 % avustuksen piiriin hyväksyttävistä menoista.

Siipotec haki useita patentteja

Haimme viime vuonna neljä patenttia koneratkaisuihimme. Patenteilla haluamme suojata innovatiiviset keksintömme. Suomessa patentit myöntää Patentti- ja Rekisterihallitus (PRH).

LIGNA-messuilta uusia kontakteja

LIGNA-messut Saksan Hannoverissa onnistuivat upeasti; yrityksemme koneet ja palvelut kiinnostivat kävijöitä ja saimme runsaasti uusia kontakteja. Kiitämme lämpimästi kaikkia messuosastollamme kävijöitä ja yhteistyökumppaneita!

Kuva: Petri Puttonen

Siipotec Ligna-messuilla Hannoverissa

Yrityksemme on näytteilleasettajana Ligna-messuilla Saksassa 27. – 31.5.2019. Ligna Hannover -messut on vakiinnuttanut asemansa johtavana puuntyöstön messutapahtumana. Yrityksemme esittelee messuilla räätälöityjä tuotantoautomaatioratkaisuja.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme: halli 11, F21!