Piilola huoltoasentajaksi

Insinööri Juho Piilola on valittu yrityksemme uudeksi huoltoasentajaksi, ja hän aloittaa työnsä tammikuussa. Piilolalla on vuosien kokemus konehuolloista.

Uudet tilat käytössä

Tuotanto- ja toimistotilojemme laajennus valmistui elokuussa, ja käytössämme on nyt 1500 neliötä tilaa. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi yrityksellemme laajennusta varten kehittämisavustusta enintään 30 % avustuksen piiriin hyväksyttävistä menoista.

Haapasalo aloitti työnsä

Joni Haapasalo Kannuksesta on aloittanut mekaniikkasuunnittelijana yrityksessämme. Hänen yhteystietonsa löytyvät nettisivujemme yhteystiedot-osiosta.

Siipotec haki useita patentteja

Haimme viime vuonna neljä patenttia koneratkaisuihimme. Patenteilla haluamme suojata innovatiiviset keksintömme. Suomessa patentit myöntää Patentti- ja Rekisterihallitus (PRH).

Uusi CNC-työstökeskus

Uusi pystykarainen Hartford-työstökeskus on käytössä ja valmiina palvelemaan asiakkaitamme. Koneeseen saatiin avustusta Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta (ELY-keskus), ja kehittämishankkeeseen osallistui myös Euroopan aluekehitysrahasto (EAKR). Yrityksemme konekortit löytyvät osoitteesta:

https://www.siipotec.fi/tuotteet-ja-palvelut/koneistus/

LIGNA-messuilta uusia kontakteja

LIGNA-messut Saksan Hannoverissa onnistuivat upeasti; yrityksemme koneet ja palvelut kiinnostivat kävijöitä ja saimme runsaasti uusia kontakteja. Kiitämme lämpimästi kaikkia messuosastollamme kävijöitä ja yhteistyökumppaneita!

Kuva: Petri Puttonen

Siipotec Ligna-messuilla Hannoverissa

Yrityksemme on näytteilleasettajana Ligna-messuilla Saksassa 27. – 31.5.2019. Ligna Hannover -messut on vakiinnuttanut asemansa johtavana puuntyöstön messutapahtumana. Yrityksemme esittelee messuilla räätälöityjä tuotantoautomaatioratkaisuja.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme: halli 11, F21!