Haemme mekaniikkasuunnittelijaa

Toimintamme laajentuessa haemme mekaniikkasuunnittelijaa Kalajoelle. Sinulla on tekninen koulutus ja kokemusta teollisuuden automaatioratkaisuista. Pääasiallinen työtehtäväsi on 3D-suunnittelu SolidWorks-ohjelmistolla, joten edellytämme aiempaa suunnittelukokemusta.

Odotamme sinulta ratkaisuhakuista ja innostuvaa työotetta. Toimit tiimin jäsenenä teknisissä suunnitteluprojekteissa ja nimekkäiden asiakasyritystemme tuotannonkehityksessä, joten arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsomme sujuvan englannin kielen taidon.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn huippuammattilaisten tiimissä ja mahdollisuuden kehittyä tuotantoautomaation edelläkävijäyrityksessä. Saat tiimin täyden tuen, laadukkaat työvälineet ja modernin työympäristön.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Raimo Siipo, 044 5694 802 tai sähköpostitse raimo.siipo(at)siipotec.fi

Lähetäthän hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostitse osoitteeseen virpi.siipo(at)siipotec.fi viimeistään 30.9.2023.

LIGNA-messuilta uusia kontakteja

LIGNA-messut Saksan Hannoverissa onnistuivat hyvin: yrityksemme koneet ja palvelut kiinnostivat yleisöä ja saimme lukuisia uusia kontakteja.

Kiitämme lämpimästi kaikkia messuosastollamme kävijöitä ja yhteistyökumppaneita!

Siipotec Ligna-messuilla Hannoverissa

Yrityksemme on näytteilleasettajana Ligna-messuilla Saksassa 15. – 19.5.2023. Esittelemme messuilla räätälöityjä ja innovatiivisia tuotantoautomaatio- ja robottiratkaisujamme. Ligna on maailman suurin puunjalostusteknologian ja -koneiden messutapahtuma.

Lämpimästi tervetuloa osastollemme: halli 14, H74!

Siipotecille patentti varastoautomaatioratkaisuun

Yrityksellemme on myönnetty patentti (PRH 130115) varastoautomaatioratkaisuun. Kyse on automaattisesti adaptoituvasta varastoratkaisusta, joka optimoi käytettyä varastointitilaa alati vaihtuvien tuotedimensioiden perusteella.

Ratkaisumme ansiosta varastossa ei tarvita kiinteitä varastopaikkoja, kuten hyllyjä. Keksintöä voidaan hyödyntää lopputuotteiden varastoinnissa tai puskurivaraston muodostamisessa tuotantolinjalla.

Antikka huoltopäälliköksi

Oulaistelainen Pasi Antikka on valittu uudeksi huoltopäälliköksemme 6.2.2023 alkaen. Pasilla on monipuolinen ja pitkä työkokemus huoltotoiminnasta, ja hän vastaa Siipotecin huolto- ja palveluliiketoiminnasta sekä varaosamyynnistä.

Toivotamme Pasin tervetulleeksi työyhteisöömme!

Lumonille uusi saha Espanjaan

Siipotec Oy:n konetoimituksiin sisältyy aina asiakkaitten henkilöstön kouluttaminen. Kuvassa työntekijöitä koulutetaan Lumonin Espanjan tehtaalle kesäkuun alussa toimitetun sahan käyttöön. Perehdyttäminen on tärkeää koneen tehokkaan ja turvallisen käytön varmistamiseksi.

Siipotec Oy jakautuu

Siipotec Oy jakautuu 30.4.2022 kahteen eri yhtiöön, liiketoimintaa harjoittavaan ja kiinteistöjä omistavaan yhtiöön. Molempien yhtiöiden omistus säilyy samana kuin jakautuvassa yhtiössä. Liiketoiminta jatkuu ennallaan ja sitä hoitaa nykyinen, ammattitaitoinen henkilöstö.

Jakautumisen myötä Siipotec Oy:n Y-tunnus vaihtuu. Kaikki Siipotec Oy:n (1025515-4) liiketoimintaa koskevat vastuut, velvollisuudet sekä henkilöstö ja sopimukset siirtyvät Siipotec Oy:lle (3251960-8) täysimääräisinä ja entisillä ehdoilla. Kaikki kiinteistöihin liittyvät vastuut ja velvollisuudet puolestaan siirtyvät Siipo Estate Oy:lle (2244295-0).

Jakautumisen myötä verkkolaskutusosoitteemme muuttuu 1.5.2022 alkaen. Uusi verkkolaskutusosoitteemme kerrotaan nettisivujemme Yhteystiedot-osiossa.

Uudet tilat käytössä

Tuotanto- ja toimistotilojemme laajennus valmistui elokuussa, ja käytössämme on nyt 1500 neliötä tilaa. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi yrityksellemme laajennusta varten kehittämisavustusta enintään 30 % avustuksen piiriin hyväksyttävistä menoista.

Siipotec haki useita patentteja

Haimme viime vuonna neljä patenttia koneratkaisuihimme. Patenteilla haluamme suojata innovatiiviset keksintömme. Suomessa patentit myöntää Patentti- ja Rekisterihallitus (PRH).