Haemme mekaniikkasuunnittelijaa

Pääasiallinen työtehtäväsi on kone- ja laitesuunnittelu SolidWorks-ohjelmistolla. Toimit tiimin jäsenenä teknisissä suunnitteluprojekteissa ja nimekkäiden asiakasyritysten kehitysprojekteissa. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Sinulta odotetaan 3D-suunnitteluohjelman hallintaa, tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta ja teollisuuden työkokemusta. Olet käytännönläheinen, ratkaisuhakuinen ja sosiaalinen persoona. Voit olla kokenut suunnittelija tai juuri koulusta valmistunut tulevaisuuden kyky. Kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä. Kokemus huoltoliiketoiminnasta katsotaan eduksi.

Tarjoamme:

– vakituisen työsuhteen ja vastuullisen tehtävän kasvavassa yrityksessä

– kilpailukykyisen palkan henkilöstöetuineen ja mahdollisuuden kehittää osaamista

– ammattitaitoisen tiimin tuen, hyvän työilmapiirin ja joustavan yrityskulttuurin

– modernin työympäristön ja laadukkaat työvälineet

Kiinnostuitko? Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä Uniflex Henkilöstöpalvelut kanssa. Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.uniflex.fi ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään 14.6.2021 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Uniflexin aluepäällikkö Juha-Pekka Myllykangas 050 913 4065 tai juha-pekka.myllykangas@nulluniflex.fi. Kaikki yhteydenotot ja hakemukset käsitellään luottamuksellisesti!

Rakennamme lisää tuotantotilaa

Yrityksemme laajentaa nykyistä tuotantohallia, koska tarvitsemme lisää tilaa tuotantolinjoillemme. Rakennustyöt aloitetaan keväällä 2021. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi yrityksellemme tuotantohallin laajennukseen kehittämisavustusta enintään 30 % avustuksen piiriin hyväksyttävistä menoista.

Vipuvoimaa EU:lta logo suomeksi

Siipotec haki useita patentteja

Haimme viime vuonna neljä patenttia koneratkaisuihimme. Patenteilla haluamme suojata innovatiiviset keksintömme. Suomessa patentit myöntää Patentti- ja Rekisterihallitus (PRH).

Kankaanpää huoltopäälliköksi

Kalajokinen Harri Kankaanpää on valittu uudeksi huoltopäälliköksemme 15.10.2020 alkaen. Harri on tehnyt pitkän uran mm. tuotanto- ja kehitysteknikkona. Harri vastaa Siipotecin huolto- ja palveluliiketoiminnasta sekä varaosamyynnistä.

Toivotamme Harrin tervetulleeksi työyhteisöömme!

Siipotec hankkii uuden CNC-työstökeskuksen

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on myöntänyt Siipotec Oy:lle yrityksen kehittämisavustusta pystykaraisen portaali-CNC-työstökeskuksen hankintaan. Kehittämishankkeeseen osallistuu myös Euroopan aluekehitysrahasto. Konehankintaan myönnetty avustus on enintään 35 prosenttia hyväksyttävistä menoista. Hankinta toteutetaan 29.2.2020 mennessä.

Vipuvoimaa EU:lta logo suomeksi

 

LIGNA-messuilta uusia kontakteja

LIGNA-messut Saksan Hannoverissa onnistuivat upeasti; yrityksemme koneet ja palvelut kiinnostivat kävijöitä ja saimme runsaasti uusia kontakteja. Kiitämme lämpimästi kaikkia messuosastollamme kävijöitä ja yhteistyökumppaneita!

Kuva: Petri Puttonen