Video: tuotantolinjan kuljetus asiakkaalle

Toimitimme asiakkaallemme uuden tuotantolinjan. Modernisointiin valmistetut lohkot kuljetettiin suurina kokonaisuuksina (ks. video / Olli Pahikainen). Tällä tavalla mahdollistimme sen, että asiakkaan tuotannon seisokkiaika jäi lyhyeksi.

Katso video

 

Uusi Robogrind-laite kehitteillä

Yrityksemme on ryhtynyt kehittämään uuden sukupolven Robogrind (RGNG) -laitetta. Ensimmäisen sukupolven versiota valmistettiin vv. 2000 – 2020. Robogrindilla kemikaalikonttien sisäpinnasta poistetaan kemikaalijäänteet ja korroosiovauriot, ja samalla hionta on merkittävästi käsinhiontaa nopeampaa.

Uusi RGNG on rakenteeltaan aiempaa yksinkertaisempi ja automaatioltaan kehittyneempi. Myös laitteen käytettävyys on entistä parempi. RGNG:n markkinat ovat pääosin ulkomailla.

RGNG-projektin kustannusarvio on lähes 400 000 euroa, ja hanketta rahoittaa myös EU.

LIGNA-messuilta uusia kontakteja

LIGNA-messut Saksan Hannoverissa onnistuivat hyvin: yrityksemme koneet ja palvelut kiinnostivat yleisöä ja saimme lukuisia uusia kontakteja.

Kiitämme lämpimästi kaikkia messuosastollamme kävijöitä ja yhteistyökumppaneita!

Siipotec Ligna-messuilla Hannoverissa

Yrityksemme on näytteilleasettajana Ligna-messuilla Saksassa 15. – 19.5.2023. Esittelemme messuilla räätälöityjä ja innovatiivisia tuotantoautomaatio- ja robottiratkaisujamme. Ligna on maailman suurin puunjalostusteknologian ja -koneiden messutapahtuma.

Lämpimästi tervetuloa osastollemme: halli 14, H74!

Siipotecille patentti varastoautomaatioratkaisuun

Yrityksellemme on myönnetty patentti (PRH 130115) varastoautomaatioratkaisuun. Kyse on automaattisesti adaptoituvasta varastoratkaisusta, joka optimoi käytettyä varastointitilaa alati vaihtuvien tuotedimensioiden perusteella.

Ratkaisumme ansiosta varastossa ei tarvita kiinteitä varastopaikkoja, kuten hyllyjä. Keksintöä voidaan hyödyntää lopputuotteiden varastoinnissa tai puskurivaraston muodostamisessa tuotantolinjalla.

Antikka huoltopäälliköksi

Oulaistelainen Pasi Antikka on valittu uudeksi huoltopäälliköksemme 6.2.2023 alkaen. Pasilla on monipuolinen ja pitkä työkokemus huoltotoiminnasta, ja hän vastaa Siipotecin huolto- ja palveluliiketoiminnasta sekä varaosamyynnistä.

Toivotamme Pasin tervetulleeksi työyhteisöömme!

Lumonille uusi saha Espanjaan

Siipotec Oy:n konetoimituksiin sisältyy aina asiakkaitten henkilöstön kouluttaminen. Kuvassa työntekijöitä koulutetaan Lumonin Espanjan tehtaalle kesäkuun alussa toimitetun sahan käyttöön. Perehdyttäminen on tärkeää koneen tehokkaan ja turvallisen käytön varmistamiseksi.

Siipotec Oy jakautuu

Siipotec Oy jakautuu 30.4.2022 kahteen eri yhtiöön, liiketoimintaa harjoittavaan ja kiinteistöjä omistavaan yhtiöön. Molempien yhtiöiden omistus säilyy samana kuin jakautuvassa yhtiössä. Liiketoiminta jatkuu ennallaan ja sitä hoitaa nykyinen, ammattitaitoinen henkilöstö.

Jakautumisen myötä Siipotec Oy:n Y-tunnus vaihtuu. Kaikki Siipotec Oy:n (1025515-4) liiketoimintaa koskevat vastuut, velvollisuudet sekä henkilöstö ja sopimukset siirtyvät Siipotec Oy:lle (3251960-8) täysimääräisinä ja entisillä ehdoilla. Kaikki kiinteistöihin liittyvät vastuut ja velvollisuudet puolestaan siirtyvät Siipo Estate Oy:lle (2244295-0).

Jakautumisen myötä verkkolaskutusosoitteemme muuttuu 1.5.2022 alkaen. Uusi verkkolaskutusosoitteemme kerrotaan nettisivujemme Yhteystiedot-osiossa.

Uudet tilat käytössä

Tuotanto- ja toimistotilojemme laajennus valmistui elokuussa, ja käytössämme on nyt 1500 neliötä tilaa. Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus myönsi yrityksellemme laajennusta varten kehittämisavustusta enintään 30 % avustuksen piiriin hyväksyttävistä menoista.