Laakko suunnittelijaksi

Yrityksemme uudeksi mekaniikkasuunnittelijaksi on valittu Lauri Laakko Kalajoelta. Hän aloittaa työnsä heinäkuussa. Lauri valmistuu lähiaikoina diplomi-insinööriksi Oulun yliopiston konetekniikan koulutusohjelmasta.

Avoin työpaikka: mekaniikkasuunnittelija

Toimintamme laajentuessa haemme Kalajoelle mekaniikkasuunnittelijaa.

Sinulla on tekninen koulutus ja kokemusta teollisuuden automaatioratkaisuista. Pääasiallinen työtehtäväsi on 3D-suunnittelu SolidWorks-ohjelmistolla, joten edellytämme aiempaa suunnittelukokemusta.

Odotamme sinulta kehittävää, ratkaisuhakuista ja innostuvaa työotetta. Toimit tiimin jäsenenä teknisissä suunnitteluprojekteissa ja nimekkäiden asiakasyritystemme tuotannonkehityksessä, joten arvostamme sosiaalisuutta. Katsomme eduksi kokemuksen huoltoliiketoiminnasta. Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää englannin kielen taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn dynaamisessa huippuammattilaisten tiimissä ja mahdollisuuden kehittyä tuotantoautomaation edelläkävijäyrityksessä. Saat tiimin täyden tuen, laadukkaat työvälineet ja modernin työympäristön uusissa toimitiloissamme.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Raimo Siipo, p. 044 5694 802 tai sähköpostitse raimo.siipo(at)siipotec.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja ansioluettelosi sähköpostitse viimeistään 4.5.2018 osoitteeseen virpi.siipo(at)siipotec.fi otsikolla ”työpaikkahakemus”.

Siipotec Trä&Teknik-messuilla Göteborgissa

Yrityksemme on näytteilleasettajana Trä&Teknik-messuilla Ruotsin Göteborgissa 28. – 31.8.2018. Esittelemme messuilla laadukkaita tuotantoautomaatioratkaisujamme.

Tervetuloa vierailemaan osastollamme: B09:39!

Siipotec toimittaa toisen koneen Ruotsiin

Ruotsalainen asiakkaamme on tilannut yritykseltämme toisen tuotantoautomaatiokoneen. Kone toimitetaan Ruotsiin ensi syksynä. Molemmat toimitukset ovat räätälöityjä CNC-koneita.

Siipotecin vientikauppa laajenee Ruotsiin

Yrityksemme toimittaa ensimmäisen koneensa Ruotsiin. Räätälöity CNC-kone toimitetaan suurelle ruotsalaisyhtiölle ensi kesänä. Yrityksemme on harjoittanut vientitoimintaa useisiin maihin jo vuosien ajan, mutta uuden kaupan myötä avautuvat myös Ruotsin markkinat.

Olemme muuttaneet uusiin tiloihin

Yrityksemme on muuttanut uusiin toimitiloihin Kalajoen Ketolankujalla. Sekä tuotanto- että toimistotilat ovat nyt saman katon alla. Yrityksemme rakensi tuotantotiloja kahtena peräkkäisenä vuonna. Viime syksynä valmistui uusi koneistamo ja samassa yhteydessä uusittiin konekantaa. Hallin toinen osa ja toimistotilat valmistuivat viikko sitten. Investoinnin kokonaiskustannukset olivat noin miljoona euroa. (Kuva Annika Tiitto)

Siipotec mukana Tampereen alihankintamessuilla

Tervetuloa tapaamaan meitä Alihankinta 2017 -messuille! Tapaat edustajamme yhteistyökumppanimme KUKAn osastolla E219.

Esittelemme osastolla robotisaation mahdollisuuksia puun jatkojalostuksessa. KUKA puolestaan esittelee uusimmat tuotteensa, kuten KR Cybertech -sarjan, joka on kokoluokassaan maailman laajin mallivalikoima teollisuusrobotteja.

Alihankinta 2017 -messut järjestetään 26. – 28.9.2017 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Suomen johtavassa teollisuuden messutapahtumassa on vuosittain liikkeellä noin 20 000 teollisuuden ammattilaista.

 

Siipotec rakentaa uuden tuotanto-/toimistorakennuksen

Yrityksemme rakentaa uuden tuotanto-/toimistorakennuksen Ketolankujalle Kalajoelle. Rakennustyöt alkoivat kesäkuussa ja rakennus valmistuu lokakuussa 2017. Tällaiselta työmaa näytti viikolla 26.