Kaskipuu Oy

Kaskipuu Oy on rakentanut Viitasaaren tehtaansa ikkunatuotantoon tehokkaan, modernia ja ennakkoluulotonta tekniikkaa hyödyntävän tuotantolinjan. Valmistuksessa sovelletaan uusia menetelmiä kuitenkin perinteitä kunnioittaen, kuten Kaskipuun tuotteissa ja toiminnassa aiemminkin.

Siipotec on ollut mukana Viitasaaren tehtaan automatisoinnissa vuodesta 1995 alkaen. Toimitukset ovat sisältäneet mm. CNC-työstökeskuksia. Koneiden yksityiskohtaisempi kuvaus ei ole mahdollista liikesalaisuuden vuoksi.

Kaluste-Trading Finland Oy

Robottisolun keskeisinä toimintoina ovat nopealla lineaariradalla liikkuva KUKA-robotti ja monipuolinen konenäköjärjestelmä. Järjestelmällä ladelmasta tunnistetaan kappaleet, verrataan tunnistetietoa tuotannonohjauksesta saatavaan tietoon ja lavataan sen mukaisesti joko suoraan tai automaattisesti paikoittavan välivaraston kautta.

Robottisolussa on sovellettu Siipotecin patentoimaa tekniikkaa, joka mahdollistaa kaikkien saatavilla olevien värisävyjen häiriöttömän käsittelyn. Myös poiminnassa käytetyssä imutarttujassa on mukana tekniikkaa, joka on räätälöity tähän toteutukseen soveltuvaksi.

www.kalustetukku.fi

UAB Singlis Ltd.

UAB Singlis on liettualainen agentuuriliike, joka toimii kone- ja terätekniikan maahantuojana. Yrityksellä on palveluksessaan noin 60 alan ammattilaista, ja merkittävin osa heidän asiakkaistaan toimii huonekalujen valmistuksessa, kuten Ikean alihankkijoina. Massavalmistus edellyttää tehokkuutta tuotannossa ja automatisointikriteereissä tahtiaikavaatimukset ovat laadun ohella tärkeimmällä sijalla.

Siipotec on toimittanut laitteitaan Singliksen välittämänä IKEAn alihankkijoiden lisäksi mm. Euroopan suurimmalle parketinvalmistajalle.