Kaskipuu Oy

Kaskipuu Oy on rakentanut Viitasaaren tehtaansa ikkunatuotantoon tehokkaan, modernia ja ennakkoluulotonta tekniikkaa hyödyntävän tuotantolinjan. Valmistuksessa sovelletaan uusia menetelmiä kuitenkin perinteitä kunnioittaen, kuten Kaskipuun tuotteissa ja toiminnassa aiemminkin.

Siipotec on ollut mukana Viitasaaren tehtaan automatisoinnissa vuodesta 1995 alkaen. Toimitukset ovat sisältäneet mm. CNC-työstökeskuksia. Koneiden yksityiskohtaisempi kuvaus ei ole mahdollista liikesalaisuuden vuoksi.

Kohiwood Oy

Kohiwoodilla on Soinissa kaksi liimalevytehdasta. Tehtaiden valmistuskapasiteetti on 25 000 m3 liimalevyä vuodessa. Kohiwood pystyy kilpailemaan kustannustehokkuudessa edullisemman työvoiman maiden kanssa, kuitenkin laadukkaasti ja ekologisesti kestävästi.

Siipotec on toimittanut Kohiwoodille mittavan tuotantolinjan automatisointiprojektin keväällä 2016. Toimituskokonaisuus sisälsi robotin tappikonelinjan syöttöön, konenäköjärjestelmän levyn pintavikojen tarkasteluun sekä linjan lopussa robotin valmiiden levyjen lavaukseen. Kyseinen robotti lajittelee tuotteet eri nippuihin kameroilla tehdyn laadutuksen perusteella.

Parhaillaan Siipotec kehittää ratkaisua, jonka ansiosta Kohiwoodin tuotteiden laatu entisestään paranee.

UAB Singlis Ltd.

UAB Singlis on liettualainen agentuuriliike, joka toimii kone- ja terätekniikan maahantuojana. Yrityksellä on palveluksessaan noin 60 alan ammattilaista, ja merkittävin osa heidän asiakkaistaan toimii huonekalujen valmistuksessa, kuten Ikean alihankkijoina. Massavalmistus edellyttää tehokkuutta tuotannossa ja automatisointikriteereissä tahtiaikavaatimukset ovat laadun ohella tärkeimmällä sijalla.

Siipotec on toimittanut laitteitaan Singliksen välittämänä IKEAn alihankkijoiden lisäksi mm. Euroopan suurimmalle parketinvalmistajalle.