Suunnittelemme ja valmistamme sekä täys- ja puoliautomaattiset tuotantolinjat että yksittäiset koneet. Muutamme olemassa olevan konekannan automatisoiduksi ratkaisuksi lisäämällä tuotantolinjaan esim. robotteja ja kuljettimia.

Avaimet käteen -toimitukseen kuuluvat kaikki projektivaiheet tarvekartoituksesta suunnitteluun, asennukseen ja koulutukseen sekä huoltopalveluun.

Onnistunut automaatioratkaisu on yksilöllinen ja kustannustehokas. Toimivuuden sinetöivät huoltovarmuus ja jatkuva ohjelmistotuki. Tämä kaikki kuuluu yrityksemme palveluihin.

Tehokkaimmat valmistussolut roboteilla

Toimitamme nivelvarsirobotteja käsittelykyvyille 3–1300 kiloa. Uusien robottien lisäksi tarjoamme tehtaan käytössä olleita ns. demorobotteja. Robottisolun kokonaistoimitukseen kuuluu aina ympäristön simulointi, suoja-aidat, tarttujan tai työkalujen valmistus sekä asennus ja käyttöönotto koulutuksineen. Tilastollisestikin pitkäikäisillä roboteilla on maahantuojan järjestämä varma huolto.

Katso lisää

Asiakaslähtöiset tuotantolinjat

Toimitamme tuotantolinjat kappaleiden kokoonpanoon ja koneistukseen, lähtökohtana haluttu tahtiaika sekä komponenttien asettamat vaatimukset. Toimitus sisältää suunnittelun, valmistuksen, asennuksen sekä käyttöönoton ja koulutuksen.

Katso lisää

Nopeat ja varmatoimiset CNC-koneet

Läpisyöttöiset CNC-koneet suunnitellaan tyypillisesti pitkän tavaran työstöön ja puujalostusteollisuuteen. Koneita toimitetaan myös levymäisten kappaleiden koneistukseen. CNC-koneissa käytetään usein lineaariservoja, joissa lineaarinen liike synnytetään ilman kone-elimien mekaanista kosketusta. Tämä tekniikka mahdollistaa huippunopeuden ja samalla hyvin tarkan ja välyksettömän paikoituksen. Lisäksi se mahdollistaa helposti useiden käyttöjen rinnakkaisasennuksen ilman mutkikasta ruuvi- tai hammastankojärjestelmää.

Lue lisää

Koneistustyöt joustavasti

Tarjoamme koneistuspalveluita myös alihankintana. Nykyaikainen tuotantotilamme ja konekalustomme sekä kokenut henkilöstömme mahdollistavat vaativatkin toimeksiannot. Palvelemme joustavasti nopeallakin aikataululla.

Lue lisää